Wij werken momenteel aan een nieuwe website.

SAM Academie

De SAM academie is er om vrijwilligers te ondersteunen in hun werkzaamheden. Dat doet de SAM academie door het aanbieden van trainingen, cursussen en workshops. Afhankelijk van het aanbod is het aanbod gratis of wordt er een deelnemersbijdrage gevraagd.

Agenda

  • Wat doe ik met mijn “Niet Pluisgevoel” bij mijn vrijwilligerswerk? op 7 februari 2019 van 19:30u – 21:00u, Huis van Alles Reeuwijk (Van Staverenstraat 39A)
  • Speciaal voor vrijwilligers: EHBO in één avond! op 14 en 22 mei van 19:00u – 22:30u, Rode Kruis Bodegraven (Koninginneweg 3A, Bodegraven)

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een van de trainingen, stuurt u dan een email naar vrijwilligerscentrale@samwelzijn.nl met de naam van uw vrijwilligersorganisatie, naam, adres, email en telefoonnummer van alle deelnemers.

Aanbod

Het aanbod van de SAM academie is deels vraaggericht en deels aanbod gericht. SAM staat altijd open voor suggesties! Heeft uw vrijwilligersorganisatie behoefte aan bijscholing op een bepaald onderwerp, stuur dan uw suggestie naar vrijwilligerscentrale@samwelzijn.nl

E-learning

Vinden en Binden van vrijwilligers

Werven en begeleiden van vrijwilligers, hoe pak je dat aan? In deze cursus leer je stap voor stap hoe je de werving en begeleiding van vrijwilligers aan kunt pakken. De cursus bestaat uit een interactief videoprogramma en een persoonlijk plan van aanpak.

Deelname is gratis. De cursus is bedoeld voor vrijwilligerscoördinatoren, wervers van vrijwilligers, leden vrijwilligerscommissie.

Ga naar de Vrijwilligerswerk Academie, meld u aan en volg de gratis cursus.

Vrijwilligers in mijn organisatie – op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Waarom zou iemand kiezen om in jouw organisatie vrijwilliger te worden? Hoe vind en werf je eigenlijk nieuwe vrijwilligers? Deze module is een onderdeel van de serie E-learnings ‘Vrijwilligers in mijn organisatie’ van PEP. Deelname is gratis.

Klik hier voor de online cursus.