Wij werken momenteel aan een nieuwe website.

Zoek vrijwilligerswerk

Via het zoekmenu, die u op elke pagina aan de rechterkant ziet staan, kunt u zoeken naar diverse vacatures voor vrijwilligerswerk in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Er zijn vier zoekvelden namelijk werksoort, werkveld, doelgroep en ureninzet. Elk zoekveld heeft tal van keuzemogelijkheden die u kunt invullen, als u uw zoekopdracht wilt verfijnen. Mocht u echter breed willen orienteren of u heeft geen voorkeur dan hoeft u deze niet in te vullen. Als u de zoekopdracht heeft gegeven dan verschijnen vervolgens alle relevante vacatures.  U kunt de gewenste vacature aanklikken voor meer informatie.

Hoewel we proberen de informatie zo actueel mogelijk te laten zijn, is het toch mogelijk dat niet alle vacatures van de vrijwilligersorganisaties in het zoekmenu zijn opgenomen. Mocht jouw vacature er niet bij staan, kijk dan eens op de websites van de aangesloten organisaties (onderaan de homepage).

Vrijwilligerstest

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen, maar weet u nog niet goed waar uw talenten kunnen worden ingezet? Kijk dan eens op pagina ‘Vrijwilligerstest’ en doe één of meer vrijwilligerstests.